Μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα: Πόσο δύσκολο είναι να ανοίξουν οι δρόμοι – Οι 3 προϋποθέσεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα: Πόσο δύσκολο είναι να ανοίξουν οι δρόμοι – Οι 3 προϋποθέσεις

Τι λένε οι ειδικοί για τη μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα και κατά πόσο οι πολίτες μπορούν να κάνουν Πάσχα στο χωριό

Mία ημέρα μετά τον Γκίκα Μαγιορκίνη, που άφησε ανοιχτό το παράθυρο για να επιτραπεί η μετακινήση από νομό σε νομό (μετακίνηση εκτός νομού) το Πάσχα η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, εκτιμά ότι μπορεί να είναι δύσκολο και αναφέρθηκε σε προϋποθέσεις για να γιορτάσουμε στο χωριό.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 4 Απριλίου, ο Γκίκας Μαγιορκίνης αναφερόμενος στη μετακίνηση από νομό σε νομό το Πάσχα είπε ότι «θα πρέπει να ζυγίσουμε την ψυχική βαρύτητα του κόσμου, την κούρασή του» και επισήμανε: «Αν ήμασταν έτσι πέρυσι δεν θα πηγαίναμε σε άνοιγμα». Ωστόσο είπε ότι το ενδεχόμενο για άνοιγμα των μετακινήσεων κατά την περίοδο του Πάσχα δεν μπορεί να το αποκλείσει, αλλά ούτε βέβαια μπορεί να πει και ότι θα γίνει.

Η Ματίνα Παγώνη αναφερόμενη στην Αττική είπε: «Εδώ και τέσσερις εβδομάδες τα πράγματα στην Αττική είναι πάρα πολύ δύσκολα. Υπάρχουν νοσοκομεία που έχουν κάλυψη ΜΕΘ στην Αττική 100%. Στην Αττική είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και μετά έρχεται η Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν νοσοκομεία που έχουν ελάχιστα κρεβάτια και αυτά αμέσως καταλαμβάνονται από ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι. Και αυτό γιατί τις τελευταίες 4 εβδομάδες τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα στην Αττική».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr