Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό: Πολλά ερωτήματα γύρω από τον θάνατό της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό: Πολλά ερωτήματα γύρω από τον θάνατό της

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από μπαλκόνι του 3ου ορόφου κτηρίου.

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από μπαλκόνι του 3ου ορόφου κτηρίου.

Η κινητοποίηση, όπως αναφέρει και το in.gr ήταν άμεση, ωστόσο η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εάν η μοιραία πτώση επρόκειτο για αυτοκτονία ή εάν κάποιος έριξε τη γυναίκα από το μπαλκόνι.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια με κάποιους γείτονες να ισχυρίζονται ότι έσπρωξε τη γυναίκα και στη συνέχεια να ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ πως μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας σε γειτονιά της Πάτρας. Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που διαπίστωσαν απλά το θάνατό της.

Φρικιαστικές καταγγελίες

Σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στο thebest.gr, άτομο που βρισκόταν «ταμπουρωμένο» μέσα στην πολυκατοικία και πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο πτώμα της γυναίκας.

Μάλιστα, στο σημείο έφτασαν και δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος φορώντας αλεξίσφαιρα, καθώς υπήρχε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για ακόμη μια γυναικοκτονία.

Λίγο αργότερα οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στην πολυκατοικία και ερεύνησαν όλους τους ορόφους αλλά και παρακείμενα κτήρια χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.

Επίσης, μάρτυρας που μίλησε στο protothema.gr έκανε επίσης λόγο για ρίψη αντικειμένων, αφότου η γυναίκα κείτονταν νεκρή στο έδαφος.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί διότι η κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι στον δρόμο επί της Ζαΐμη και σκοτώθηκε. Υπάρχουν αίματα, δεν ξέρουμε αν έπεσε από μόνη της ή αν την έριξε κάποιος. Πάντως μετά την πτώση της έριξαν κάποια αντικείμενα στον δρόμο, τον αναπτήρα της και τα τσιγάρα της. Εδώ της γειτονιάς ήταν η κοπέλα γύρω στα 45 ήταν».

Έβαλε τέλος στη ζωή της;

Άλλες  πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία και ότι τα τσιγάρα και ο αναπτήρας ήταν δικά της, πράγματα το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της και της αυτοκτονίας.

Η 29χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έμενε μόνη της στην πολυκατοικία επί της οδού Κορίνθου και Ζαΐμη κι έπεσε στο κενό από την πλευρά της Ζαΐμη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr