«Μήδεια» – Εύβοια: Κλειστά τα ειδικά σχολεία σήμερα 18/02 με απόφαση Αντιπεριφερειάρχη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μήδεια» – Εύβοια: Κλειστά τα ειδικά σχολεία σήμερα 18/02 με απόφαση Αντιπεριφερειάρχη

H κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε πυκνές χιονοπτώσεις και τσουχτερό κρύο σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με αποτέλεσμα τα ειδικά σχολεία στην Εύβοια να παραμείνουν κλειστά και σήμερα.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, όλα τα Ειδικά Σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα παραμείνουν κλειστά  την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών (ισχυρός παγετός) που επικρατούν στο Νομό.

Οι μαθητές στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με οδηγία της Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας, Αναστασίας Γκίκα.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Παιδείας επισημαίνει ότι σε όσες περιοχές και για όσες ημέρες κλείνουν οι σχολικές μονάδες με απόφαση του Δήμου λόγω καιρικών συνθηκών θα παρέχεται τηλεκπαίδευση από τις σχολικές μονάδες με βάση το πρόγραμμα και τις ώρες που ήδη ισχύουν γυμνάσια και λύκεια το πρωί και νηπιαγωγεία (2:10 μ.μ. – 4:30μ.μ. και 2:10 μ.μ. – 5:20 μ.μ.) για τα δημοτικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr