
Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονου
Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".Συναγερμός είχε σημάνει στις Αρχές, για την εξαφάνιση από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στον Πειραιά του 15χρονου Μπιλάλ Αχμαντί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”:
«Σήμερα, 1 Μαΐου 2025, και ώρα 15:30, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στον Πειραιά ο Μπιλάλ (ον.) Αχμαντί (επ.), 15 ετών, αφγανικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν λόγοι που τον θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Μπιλάλ (ον.) Αχμαντί (επ.) έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι, μαύρο T-shirt, αμάνικο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.»
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr