Μωρό 18 μηνών έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια της προγιαγιάς του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μωρό 18 μηνών έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια της προγιαγιάς του

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε την Τρίτη 1/11 με ένα αγοράκι 18 ετών να πέφτει στο κενό και να χάνει τη ζωή του
Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την Τρίτη για μία οικογένεια, που μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχασε το μόλις 18 μηνών μωρό της σε ένα απίστευτο δυστύχημα στη Γλυφάδα.

Πιο αναλυτικά, το απόγευμα της Τρίτης 1/11 ένα αγοράκι 18 μηνών έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Γλυφάδας βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

Οι γονείς του παιδιού είχαν πάρει όλα τα μέτρα προστασίας στο μπαλκόνι για το παιδί με ειδικά κάγκελα και καλαμωτή ωστόσο μία μικρή τρύπα στην καλαμωτή ήταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αιτία της πτώσης του παιδιού.

Η γιαγιά του μωρού μίλησε στην κάμερα του Alpha σε κατάσταση σοκ περιγράφοντας όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα, το μωρό βρισκόταν στο μπαλκόνι μαζί με το μεγαλύτερο αδερφάκι του, που είναι 4 χρονών, ενώ η μητέρα εκείνη την στιγμή είχε πάει στο μπάνιο. Τότε και το μεγαλύτερο παιδί μπήκε για λίγο μέσα, με το μωρό – σύμφωνα πάντα με τη γιαγιά – να ξεφεύγει και να φεύγει στο κενό στην προσπάθεια του να κοιτάξει και να φωνάξει την προγιαγιά του, που βρισκόταν κάτω.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως όλη η τραγωδία διαδραματίστηκε μπροστα στα μάτια της προγιαγιάς, η οποία όμως έχει άνοια.

Οι Αρχές διενεργούν ήδη έρευνα για τις συνθήκες της πτώσης, ενώ νωρίτερα σήμερα στελέχη του τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας προσήγαγαν τον 34χρονο πατέρα ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μέχρι να συγκεντρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr