«Να γυρίσουν σπίτια τους!»: Σάλος με Μητροπολίτη που παρομοίασε τις γυναίκες με κλώσες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Να γυρίσουν σπίτια τους!»: Σάλος με Μητροπολίτη που παρομοίασε τις γυναίκες με κλώσες

Σε μία άκρως προσβλητική για την γυναίκα προτροπή, προχώρησε κατά το κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης, Παύλος.

Μετά την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου το βράδυ της Παρασκευής, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, ο Μητροπολίτης αναφερόμενος στην αύξηση της εγκληματικότητας, προέτρεψε τις γυναίκες να… αφήσουν τις δουλειές και να γυρίσουν στα σπίτια τους, παρομοιάζοντάς τες με… κλώσες.

«Αν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο σπίτι τους και να μαζέψει – σαν την κλώσα – τα παιδιά κάτω από τις φτερούγες της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά, να εγκληματούν το ένα στο άλλο» είπε χαρακτηριστικά, αφού πρώτα προειδοποίησε πως θα πει κάτι το οποίο θα… ταράξει.

«Τώρα θα γίνει σεισμός με αυτό που θα πω, αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί αυτή είναι η αλήθεια» είπε πριν πει την ατάκα για τις γυναίκες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 2:03.32 στο βίντεο:

Ο μητροπολίτης έχει γίνει ξανά θέμα για δηλώσεις του το 2022, όταν ήρθαν στην επιφάνεια οι καταγγελίες βιασμών και αμβλώσεων, λέγοντας πως «άρχισε να επιτρέπεται να βγαίνουν από τη θάλασσα ημίγυμνοι και γυμνοί… και σήμερα γυρίζουν ημίγυμνες οι κόρες και οι εγγονές σας, 13 και 14 ετών».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr