Νάουσα: Δάγκωσε καταστηματάρχη όταν του ζητήθηκε πιστοποιητικό εμβολιασμού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νάουσα: Δάγκωσε καταστηματάρχη όταν του ζητήθηκε πιστοποιητικό εμβολιασμού

Επίθεση από έναν 77χρονο δέχτηκε καταστηματάρχης στη Νάουσα, επειδή του ζητήθηκε να δείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, προκειμένου να εισέλθει στο καφέ.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια στη Νάουσα με 77χρονο ο οποίος γρονθοκόπησε και στη συνέχεια δάγκωσε στο μάγουλο τον επιχειρηματία, ο οποίος διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας για να του γίνουν ράμματα.

«Άρχισε να φωνάζει, ψιλοέβριζε. Κάποιος από την παρέα του, τού είπε, σε παρακαλώ εμάς μας εκθέτεις. Δεν άκουγε. Αναγκάστηκαν οι κύριοι να φύγουν», ανέφερε ο καταστηματάρχης στον Alpha, περιγράφοντας το πώς ξεκίνησε το περιστατικό. Όπως είπε, έπειτα απ’ αυτό το επεισόδιο ο δράστης «επανήλθε στο μαγαζί και επέμενε να καθίσει στο εσωτερικό του καταστήματος, με ένα εξιτήριο νόσησης». Όταν η κοπέλα στο καφέ του είπε ότι δεν ισχύει, χτύπησε και δάγκωσε τον επιχειρηματία και στη συνέχεια έφυγε εκτοξεύοντας απειλές προς τον καταστηματάρχη και τους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τον Alpha, στη συνέχεια ο 77χρονος θέλησε να μπει σε άλλο κατάστημα, χωρίς να φοράει μάσκα, προκειμένου να πληρώσει έναν λογαριασμό. Όταν οι υπάλληλοι αντέδρασαν και του εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται, άρχισε να φωνάζει και φεύγοντας έφτυσε έναν απ’ αυτούς. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για τα δύο περιστατικά και ο ηλικιωμένος συνελήφθη. Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr