Νέα αποκάλυψη για την εξαφάνιση της 48χρονης: Συνεχίζονται οι έρευνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα αποκάλυψη για την εξαφάνιση της 48χρονης: Συνεχίζονται οι έρευνες

Σε μία αποκάλυψη για την 48χρονη που αγνοείται προχώρησε η δικηγόρος της

Εδώ και 12 ημέρες αγνοείται η 48χρονη από την περιοχή της Ευρυτανίας με την δικηγόρο της να προχωρά σε μία αποκάλυψη για την γυναίκα.

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ μίλησε η κυρία Μεντή, δικηγόρος της 48χρονης που αγνοείται από περιοχή της Ευρυτανίας εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, όπου αποκάλυψε τι συνέβη μία ημέρα πριν από την εξαφάνιση της Ευρυδίκης, τα ίχνη της οποία χάθηκαν στη λίμνη Κρεμαστών.

Όπως είπε, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε, ενώ επεσήμανε πως η Ευρυδίκη δεν φαινόταν να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Μία μέρα πριν εξαφανιστεί οι δυο τους είχαν συναντηθεί στο αυτόφωρο για την μήνυση που είχε καταθέσει κατά του συζύγου της, με την οποία τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, η επικοινωνία τους συνεχίστηκε και το βράδυ, με την 48χρονη να της αναφέρει τα ραντεβού που είχε τις επόμενες ημέρες καθώς και τις κινήσεις που ήθελε να κάνει στη δικαστική μάχη με τον άνδρα της.

Τίποτα όμως από αυτά δεν έγιναν τελικά, καθώς τα ίχνη της Ευρυδίκης χάθηκαν στη λίμνη Κρεμαστών, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της.

Οι Αρχές εκτιμούν, με βάση και τα ευρήματα των μέχρι τώρα ερευνών πως η γυναίκα έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της, πηδώντας από τη γέφυρα μέσα στη λίμνη.

Ωστόσο, οι έρευνες των τελευταίων ημερών αλλάζουν το αρχικό σενάριο καθώς πλέον η Αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και για εγκληματική ενέργεια

Για 11η ημέρα συνεχίστηκαν οι έρευνες στη Λίμνη Κρεμαστών και στα παράκτια τμήματά της προκειμένου να εντοπιστεί η σορός ή ένα ίχνος της 48χρονης. Σύμφωνα με τα ευρυτανικά νέα, από την αρχή των ερευνών έχουν διανυθεί πάνω από 590 χλμ, κοντά στις ακτογραμμές της λίμνης, αλλά και στα κεντρικά σημεία πλεύσης από την περιοχή της προβλήτας της Σιβίστας μέχρι το φράγμα. Οι έρευνες συνεχίζονται ωστόσο έχουν αποχωρήσει οι βατραχάνθρωποι και το υποβρύχιο drone του ΟΦΚΑΘ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr