Κορονοϊός: Νέα έκκληση του προέδρου του Μετοχίου στους κατοίκους του χωριού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νέα έκκληση του προέδρου του Μετοχίου στους κατοίκους του χωριού

Τι ζητά από τους κατοίκους του χωριού

Νέα έκκληση απηύθυνε σήμερα ο πρόεδρος της Κοινότητας Μετοχίου στους κατοίκους του χωριού μετά και την διασπορά του κορονοϊού στο χωριό.

«Ζητώ από όλους τους κατοίκους του χωριού μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και όποτε χρειάζεται να μετακινηθούν να φορούν μάσκα και να κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Οι άσκοπες βόλτες να αποφεύγονται γιατί ο κίνδυνος της διασποράς είναι ενεργός.
Η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Δήμο Κύμης Αλιβερίου έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ( προ) φύλαξης του χωριού μας. Μέχρι ομως να ενεργοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός, ώστε να δούμε ποια θα είναι η τελικη απόφαση για τον τόπο μας, ο κάθε ένας χωριστά και όλοι μαζί οφείλουμε να λειτουργήσουμε με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία.
ΕΜΕΙΣ όλοι μαζί οι κάτοικοι του χωριού μας και ο κάθε ένας από εμάς χωριστά οφείλει να αντιληφθεί τον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι και να φερθεί υπεύθυνα.
Δεν χρειάζεται να μας επιτηρούν για να πράξουμε το αυτονόητο».

Αυτά ανέφερε ο πρόεδρος του  Μετοχίου κ. Σταύρος Γιαμαρέλος προς τους κατοίκους του χωριού μετά και τα 21 νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο Μετόχι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr