Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι σκότωσε τον φίλαθλο της ΑΕΚ ο δολοφόνος του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι σκότωσε τον φίλαθλο της ΑΕΚ ο δολοφόνος του

Το «προφίλ» και τις κινήσεις του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή, στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποκρυπτογραφούν οι αστυνομικές Αρχές που διερευνούν την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, για ευκαιριακή, στιγμιαία επίθεση σε βάρος του Μιχάλη Κατσουρή, χωρίς να έχει προηγηθεί συμπλοκή μεγάλης διάρκειας, μιλούν οι αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με τα συμπεράσματα που προκύπτουν.

Η μοιραία επίθεση έχει συντελεστεί, όπως τουλάχιστον συμπεραίνουν, στο πρώτο στάδιο επαφής των οπαδών της ΑΕΚ με τους Κροάτες χούλιγκαν. Ο δράστης φαίνεται να έχει πλήξει τον 29χρονο χωρίς να έχει υπάρξει σωματική επαφή ή συμπλοκή αναμεσά τους.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, τον κάρφωσε όταν βρήκε την ευκαιρία ανάμεσα στο «μπούγιο», σε μια προσπάθεια επίδειξης δύναμης, οπλισμού, υπεροχής και εκφοβισμού στη θέα του αίματος και του μαχαιριού. Ο δράστης δεν φαίνεται να ακολουθεί και να καταδιώκει το θύμα, όταν άλλη ομάδα χούλιγκαν του καταφέρνει χτύπημα με το ρόπαλο.

Αναζητούν βίντεο της μοιραίας μαχαιριάς

Οι αστυνομικοί που έχουν εξετάσει λεπτομερώς και επανειλημμένα το υπάρχον βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου και άλλων σημείων, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά σε «τυφλό σημείο». Σε αυτό το υλικό δεν έχει αποτυπωθεί η στιγμή που δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά.

Γι’ αυτό πλέον είναι κομβικής σημασίας η έκδοση διάταξης από τους δικαστικούς λειτουργούς προκειμένου να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα των 105 συλληφθέντων. Από την ανάσυρση δεδομένων ευελπιστούν κάποιος από τους Κροάτες χούλιγκαν να έχει τραβήξει βίντεο με το κινητό του, που αποτυπώνει τη στιγμή αλλά και τον δράστη του εγκλήματος.

Οι χούλιγκαν συνηθίζουν να απαθανατίζουν τις επιθέσεις και συμπλοκές τους προκειμένου να επαίρονται για αυτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την ταπείνωση του αντιπάλου, παρουσιάζοντας και σχετικά λάφυρα. Εκεί θα ψάξουν για εικόνες από το «τυφλό σημείο» που δεν αποτυπώνεται στις κάμερες του γηπέδου. Πρόκειται για κομμάτι του πεζόδρομου στην οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου, όπου ξεκίνησε η επίθεση του τάγματος θανάτου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr