Νέα γυναικοκτονία με θύμα μία 41χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα γυναικοκτονία με θύμα μία 41χρονη

Άλλη μία γυναικοκτονία, η δεύτερη σε 24 ώρες αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο με θύμα μια γυναίκα 41 ετών την οποία ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε θανάσιμα ο σύζυγός της

Άλλη μία γυναικοκτονία, η δεύτερη σε 24 ώρες αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο με θύμα μια γυναίκα 41 ετών την οποία ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε θανάσιμα ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δράστης της νέας γυναικοκτονίας στην Ζάκυνθος είναι ένας 49χρονος από την Αλβανία, ο οποίος ξυλοκόπησε τη 41χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια την μαχαίρωσε.

 

Μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο 49χρονος εξαφανίστηκε από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ το επόμενο πρωί πήγε κανονικά στη δουλειά του, σε οικοδομή που εργάζεται, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ειναι γνωστός από το παρελθόν στις Αρχές, καθώς στα τέλη του Ιουνίου ο άνδρας είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονης, ενώ μάλιστα του είχε απαγορευτεί να προσεγγίζει το σπίτι της άτυχης γυναίκας σε απόσταση τουλα΄χιστον 100 μέτρα.

Το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 21:30 η γυναίκα μετέβη στο οικείο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση κατά του άνδρα καθώς την είχε χτυπήσει, μία ώρα αργότερα, επέστρεψε στο σπίτι της και ο άνδρας, σύμφωνα με γειτόνισα του θύματος βρίισκόνταν σε έξαλλη κατάσταση και άρχισε να την τραβάει από τα μαλλιά ενώ την χτύπησε ξανά και της φώναζε πως θα την σκοτώσει. Λίγο αργότερα η γειτόνισα πήγε στο σπίτι της γυναίκας όπου και όπως αποδείχθηκε ό άνδρας έκανε αυτό που είπε, καθώς το θύμα βρισκόταν μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ λίγο πιο δίπλα βρισκόταν το όπλο του φόνου, ενα κουζινομάχαιρο, το οποίο μάλιστα είχε στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της.

Οι τοπικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρουν τον δράστη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr