Νέα μέτρα: Στην Τρίπολη στην Πανελλήνια συνεδρίαση των εστιατόρων ο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» – Αποφασίζουν κινητοποιήσεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μέτρα: Στην Τρίπολη στην Πανελλήνια συνεδρίαση των εστιατόρων ο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» – Αποφασίζουν κινητοποιήσεις

Ο πρόεδρος του σωματείου ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Βασίλης Ευθυμίου και το μέλος Βασίλης Χαρίσης βρίσκονται στην Τρίπολη όπου θα συμμετέχουν στις εργασίες της συνεδρίασης.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του σωματείου ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Βασίλης Ευθυμίου στο evima.gr και τη Ματίνα Ρέτσα συγκαλείτε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του estiasigreece με αφορμή τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα μετά από σύγκληση έκτακτου Πανελλήνιου Συνεδρίου σήμερα 8 και αύριο 9 Νοεμβρίου συνεδριάζουν στην Τρίπολη όλα τα σωματεία εστίασης για να συζητηθούν οι μορφές των αντιδράσεων και κινητοποιήσεων σε όλη την επικράτεια.

Ο πρόεδρος του σωματείου ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Βασίλης Ευθυμίου και το μέλος Βασίλης Χαρίσης βρίσκονται στην Τρίπολη από το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου όπου θα συμμετέχουν στις εργασίες της διήμερης συνεδρίασης.

Είχαν την ευκαρία να συνφάγουν και να συζητήσουν σε πρώτη φάση τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται στην εσίαση.

Ο πρόεδρος του σωματείου ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Βασίλης Ευθυμίου με δηλώσεις του στο evima.gr για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν και επηρεάζουν και την εστίαση και προαννήγγηλε κινητοποιήσεις.

«Κ. Ρέτσα, Αναβρασμός επικρατεί στον κλάδο της εστίασης πανελλαδικά ύστερα και από τις τελευταίες ανακοινώσεις για νέα μέτρα της κυβέρνησης πάλι χωρίς αντίμετρα. Είμαστε ένα βήμα πριν το λουκέτο αφού περιορίζει κι άλλο το τζίρο μας συρρικνώνοντας τον και βάζοντας εξοντωτικά πρόστιμα που καμιά επιχείρηση δεν μπορεί να πληρώσει. Είμαστε υπερήφανοι για να ζητάμε ελεημοσύνη και οίκτο. Θέλουμε δικαιοσύνη και ανθρωπιά. Ο κλάδος μας βάλετε ανελέητα εδώ και δύο χρόνια. Ήρθε η ώρα να παρθούν μεγάλες και ουσιαστικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr