Νέα περιστατικά κακοποίησης ζώων: Γάιδαρος με κομμένο πόδι περιφερόταν στους δρόμους, ενώ ασυνείδητος οδηγός έσερνε ασβό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα περιστατικά κακοποίησης ζώων: Γάιδαρος με κομμένο πόδι περιφερόταν στους δρόμους, ενώ ασυνείδητος οδηγός έσερνε ασβό

Και για τα δύο περιστατικά έγιναν καταγγελίες ενώ ο οδηγός που έσερνε τον ασβό με το μηχανάκι συνελήφθη από τις Αρχές και το γαιδουράκι υποβάλλεται σε θεραπεία

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το περιστατικό στη Ζίτσα με το γαιδουράκι στο οποίο τελικά έγινε ευθανασία μετά την κακοποίηση που δέχθηκε από τον αντιδήμαρχο ο οποίος το έσερνε με αγροτικό και μία νέα υπόθεση κακοποίησης σοκάρει.

Ένα γαϊδουράκι με κομμένο πόδι περιφερόταν στα Μέγαρα με κάτοικο να ειδοποιεί τόσο την Άμεση Δράση όσο και την φιλοζωική των Μεγάρων.

Το ζώο σύμφωνα με πληροφορίες  θα υποβληθεί σε θεραπεία που θα διαρκέσει 15 μέρες ενώ θα τρώει θρεπτικές τροφές αφού ήταν υποσιτισμένο, περίπου 30 κιλά κάτω από το φυσιολογικό του βάρος, και το γαϊδουράκι είναι μόλις 13 μηνών.

Άλλη μία κακοποίηση ζώου βλέπει το φως της δημοσιότητας, αύτη τη φορά στην Καβάλα με θύμα έναν ασβό. Ένας ασυνείδητος οδηγός έσερνε το ζώο με το μηχανάκι του.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Στο βίντεο ακούγονται τα σχόλια «Τι σέρνει εκεί; Σκυλί είναι;», μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονται οι δύο νέοι που κατήγγειλαν τον άνδρα. Μάλιστα, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί έτρεξε μέσα στα χωράφια.

Κατόπιν τα δυο νεαρά άτομα πήγαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό και ο άνδρας συνελήφθη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr