Νέα προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό φοιτητή -«Σταματήστε να λέτε ψέματα», είπε έξω από τα δικαστήρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό φοιτητή -«Σταματήστε να λέτε ψέματα», είπε έξω από τα δικαστήρια

Νέα προθεσμία ζήτησε από την ανακρίτρια ο 25χρονος τράπερ που κατηγορείται, μαζί με ένα ακόμα άτομο, για την επίθεση εναντίον 22χρονου φοιτητή, πριν από δέκα μέρες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί, πλην όμως ζήτησε νέα προθεσμία για να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Όπως έγινε γνωστό, θα απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ο 25χρονος τράπερ συνελήφθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος που είχε εκδοθεί εις βάρος του από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας (από κοινού).


«Σταματήστε να λέτε ψέματα. Μίλησα με την οικογένεια του φοιτητή», ήταν τα πρώτα του λόγια έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος φοιτητής τον οποίο χτύπησε ο τράπερ

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria, ο 22χρονος φοιτητής νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση για 10η μέρα στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, καθώς η υγεία του δεν παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Ο 22χρονος έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τη μήνυση, κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η Αστυνομία, ο 22χρονος, που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ χτύπησε με το κεφάλι του στο κεφάλι τον νεαρό και αμέσως ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Παρότι ο 22χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, είχε ενοχλήσεις, και γι’ αυτό έσπευσε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr