Νέα προθεσμία πήρε o 35χρονος που φέρεται να δολοφόνησε τη θεία του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα προθεσμία πήρε o 35χρονος που φέρεται να δολοφόνησε τη θεία του

Νέα προθεσμία ζήτησε κι έλαβε ο 35χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη θεία του, Νικολίτσα Μητροπούλου στο σπίτι της στην Πάτρα στις 26 Ιουλίου.

Ο 35χρονος, που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της μητέρας του πριν από 7 χρόνια, στην ίδια πολυκατοικία όπου διέμενε και η θεία του, εμφανίστηκε σήμερα (7/8) το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, που αιτήθηκε νέα 48ωρη προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία.

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί ξανά στον ανακριτή το πρωί της Τετάρτης (9/8) και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στην ασφάλεια Πάτρας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος, αφού φέρεται να κατάφερε τα δολοφονικά χτυπήματα στη θεία του, αποχώρησε από την οικία του θύματος μεταμφιεσμένος, φορώντας περούκα, γυαλιά ηλίου, χειρουργική μάσκα, φόρμα εργασίας, τσαντάκι μέσης, σακίδιο πλάτης και γάντια, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, προκειμένου να μεταβεί σε περιοχή της Κορινθίας, όπου και διέμενε σε τροχόσπιτο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο τροχόσπιτο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια χειρουργική μάσκα, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα τσαντάκι, που φορούσε κατά την διαφυγή του από την οικία του θύματος, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.=

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr