Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η νοσηλεύτρια σπάει τη σιωπή της και βάζει «φωτιά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η νοσηλεύτρια σπάει τη σιωπή της και βάζει «φωτιά»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η νοσηλεύτρια από την Πάτρα λύνει τη σιωπή της και η μαρτυρία της αξιολογείται με προσοχή.

Η νοσηλεύτρια από την Πάτρα λύνει τη σιωπή της και η μαρτυρία της αξιολογείται με προσοχή.

Περιγράφει τις κινήσεις και τις αντιδράσεις της 33χρονης μητέρας, όταν η μεγαλύτερη κόρη της Τζωρτζίνα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Το μοναδικό παιδί που ήταν ζωντανό εκείνη την περίοδο, καθώς οι δύο αδερφές της είχαν ήδη πεθάνει. Η νοσηλεύτρια μιλάει για μια περίεργη αγωνία της μητέρας όταν έμαθε πως η κόρη της θα αποσωληνωθεί και για μια αδιαφορία που όπως λέει, από τότε, της είχε κάνει εντύπωση.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα για το θέμα του αιφνίδιου θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια. Η εφημερίδα «Μπαμ» αποκάλυψε μαρτυρία εργαζόμενης στο νοσοκομείο σχετικά με την μητέρα των τριών κοριτσιών.

«Η μητέρα των παιδιών, αν και απουσίαζε όλες τις νύχτες και τηρούσε μία τυπική και ψυχρή στάση, όσο η 9χρονη κορούλα της νοσηλευόταν διασωληνωμένη, έδειξε μία ανεξήγητη αγωνία και τρόμο όταν ήταν να γίνει η αποσωλήνωσή της παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την ζωή του κοριτσιού. Έδειχνε έντρομη, είχε γουρλώσε τα μάτια και κοιτούσε πότε τους γιατρούς πότε τους νοσηλευτές. Δεν ήταν συμπεριφορά που είχε τις άλλες φορές, φαινόταν τρομαγμενη και ανήσυχη»

«Τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί, αγωνιούσε μήπως ξυπνούσε το παιδί και μιλούσε. Όταν η Τζωρτζίνα αποσωληνώθηκε και διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, η μητέρα της επέστρεψε στην προηγούμενη ψύχραιμη κατάστασή της. Συνέχισε να κάνει τις τυπικές επισκέψεις πρωί – απόγευμα, τυπικά μισή ώρα.

Συνέχισε την ανέμελη ζωή της, έκανε τα μπάνια της, το πρωί μας έλεγε «δεν θα έρθω το απόγευμα έχω κάποια δουλειά» και μετά ανέβαζε φωτογραφίες στα social media, με τον άντρα της στην θάλασσα που έκαναν μπάνιο, ή έβγαιναν το βράδυ στο μαγαζί που τραγούδαγε αυτός», ανέφερε η συγκλονιστική μαρτυρία της εργαζόμενης.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο που αφήνει υπόνοιες για χρήση βίας κατά της μικρής Τζωρτζίνας – Τι λέει ο Γρηγόρης Λέων [βίντεο]

Φωτογραφία-ντοκουμέντο με το χέρι της μικρής Τζωρτζίνας γεμάτο μελανιές έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Στη φωτογραφία «φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις. Όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την εξετάσει άμεσα», υπογράμμισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Η οικογένεια ζήτησε από το κέντρο να απαντήσει τί σημαίνουν αυτές οι μελανιές και το κέντρο είχε απαντήσει πως είχε και σε εκείνους που το εξέτασαν προξένησε εντύπωση.

«Σε κάθε εκχύμωση βλέπουμε το μέγεθός της, το βάθος και όντως ένα πράγμα που βλέπουμε  είναι το χρώμα τους και κάποιες από τις εκχυμώσεις είναι πιο κόκκινες. Πιθανώς να έχουν προκληθεί διαφορετικές μέρες» συμπλήρωσε ο κ. Λέων.

Διευκρινίζεται πως η 9χρονη, επισκεπτόταν το εν λόγω κέντρο μετά την τετραπληγία της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ