Nεκρή 17χρονη σε διαμέρισμα: Ασφυκτικός ο θάνατός της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Nεκρή 17χρονη σε διαμέρισμα: Ασφυκτικός ο θάνατός της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι πως ο θάνατος της 17χρονης σε διαμέρισμα στο Περιστέρι είναι ασφυκτικός.

Ασφυκτικός ήταν σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ο θάνατος της 17χρονης που εντοπίστηκε νεκρή εντός του.

Η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι πως ο θάνατος της 17χρονης είναι ασφυκτικός. Πως κάποιος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Και το έκανε με το χέρι του, αφού στο αριστερό μάγουλο του κοριτσιού υπάρχει μια νυχιά. Το άτυχο κορίτσι βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι η μητέρα και η 15χρονη αδερφή της.

Ο θάνατος της 17χρονης στο Περιστέρι αποκαλύφθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όταν η μητέρα και η αδερφή της επέστρεψαν στο σπίτι της οδού Αραχώβης.

Όταν φώναξαν τη 17χρονη και δεν τους απάντησε, πήγαν στο δωμάτιό της όπου και τη βρήκαν νεκρή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν ημίγυμνη, με τη φόρμα της κατεβασμένη, με μώλωπες και ίχνη πάλης.

Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έχει πάρει για κατάθεση τη μητέρα και την αδερφή της 17χρονης καθώς και συγκατοίκους του συντρόφου της, ο οποίος έμενε κοντά στο διαμέρισμα της Αραχώβης με άλλους ομοεθνείς τους και αναζητείται. Η 17χρονη και ο Πακιστανός σύντροφός της ήταν μαζί τους τελευταίους μήνες και τον άνδρα γνώριζε και η μητέρα της.

Εκείνος φέρεται να πήγε στο σπίτι του χθες (01.08.2022) το βράδυ, να μάζεψε λίγα πράγματα και να έφυγε. Έκτοτε, κανείς δεν γνωρίζει που είναι.

ΠΗΓΗ: NEWSIT

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr