ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή από κορονοϊό 38χρονη έγκυος που δεν είχε εμβολιαστεί

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης εγκύου από την Κατερίνη, η οποία νοσηλευόταν με κορονοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Νεκρή από κορονοϊό 38χρονη έγκυος που δεν είχε εμβολιαστεί

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Κατερίνη η είδηση του θανάτου της 38χρονης εγκύου, η οποία νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε. Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική προκειμένου να σώσουν το μωρό, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η άτυχη γυναίκα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, διαγνώστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου θετική στην Covid, ενώ διένυε την 33η εβδομάδα της κύησης. Στις 28 Σεπτεμβρίου πήγε στο νοσοκομείο Κατερίνης, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί το Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δύο μέρες αργότερα, λόγω της κατάστασης της υγείας της, έγινε καισαρική, με το μωρό να νοσηλεύεται για λίγο στη Μονάδα Νεογνών. Μετά την καισαρική η 38χρονη διασωληνώθηκε, ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Η 38χρονη δεν ήταν εμβολιασμένη.

Περιπέτεια για μία ακόμη γυναίκα που γέννησε με καισαρική

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται με κορονοϊό και μία 35χρονη, η οποία ήταν έγκυος και δεν έχει εμβολιαστεί. Η γυναίκα γέννησε με καισαρική και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Το μωρό, αρχικά είχε διασωληνωθεί, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Διασωληνωμένη στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και μια 27χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά πριν προλάβει να κάνει ανοσία, νόσησε με κορονοϊό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ