Νεκρή φοιτήτρια στην Κομοτηνή: Συγκλονίζουν τα όσα είχε εκμυστηρευτεί λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή φοιτήτρια στην Κομοτηνή: Συγκλονίζουν τα όσα είχε εκμυστηρευτεί λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της

Στη θλίψη έχουν βυθιστεί συγγενείς και φίλοι της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία κατέρρευσε κατά τη διάρκεια προπόνησης που έκανε στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, η νεαρή γυναίκα πέθανε από ανακοπή άγνωστης αιτίας, με τους δικούς της ανθρώπους να ξεκαθαρίζουν ότι δεν μπορεί να ευθύνεται το εμβόλιο για τον κορονοϊό, καθώς η ίδια ήταν ανεμβολίαστη.

Οι δικοί της άνθρωποι ψάχνουν το “γιατί” πίσω από την τραγική είδηση του αιφνίδιου θανάτου της. Η θεία της, αδυνατεί να κατανοήσει πώς ενώ οι εξετάσεις της ήταν καθαρές, το υγιέστατο αυτό κορίτσι, μία αθλήτρια στίβου, πέθανε έτσι ξαφνικά. “Έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει”, είπε η θεία της 22χρονης στην εκπομπή LiveNews στο Mega.

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας, που αυτό το διάστημα διένυε την πιεστική περίοδο της εξεταστικής. “Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν” τόνισε γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της

Η 22χρονη φοιτήτρια μετά το τέλος της εξεταστικής σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκλονίζουν τα όσα είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή της λίγες μέρες πριν. “Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση” υποστήριξε συγγενής της 22χρονης. Η Γεωργία όμως δεν γύρισε ποτέ. Η καρδιά της την πρόδωσε και “έσβησε” στο ταρτάν στίβου, που τόσο λάτρευε.

“Είναι μια αθλήτρια… Ήταν μια αθλήτρια δυστυχώς. Αγαπητή σε όλους και σε όλον τον κόσμο. Είναι ανακοπή, τώρα είναι όπως έφευγαν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα με ανακοπές; Ξέρετε γιατί πολλοί θέλουν να τα ρίξουν στο εμβόλιο. Θα περιμένουμε τις άλλες εξετάσεις” πρόσθεσε ο συγγενής της άτυχης κοπέλας.

Συγγενείς της, παράλληλα, έβαλαν τέλος στην παραφιλολογία ότι μπορεί να ευθύνεται το εμβόλιο για τον κορονοϊό. “Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά” τόνισε θεία της 22χρονης.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να φτάσει η σορός της αδικοχαμένης φοιτήτριας στην Κρήτη από την Κομοτηνή, ενώ αύριο θα γίνει η εξόδιος ακολουθία σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr