Νεκρό βρέφος σε χωματερή: «Εγώ το πέταξα στα σκουπίδια, γεννήθηκε πεθαμένο», είπε ο πατέρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρό βρέφος σε χωματερή: «Εγώ το πέταξα στα σκουπίδια, γεννήθηκε πεθαμένο», είπε ο πατέρας

Νεκρό και χτυπημένο στο κεφάλι βρέθηκε βρέφος στη χωματερή της Βραυρώνας.

Πρόκειται για το βρέφος το οποίο πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια.

Το βρέφος βρέθηκε μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν καταγγελιών ότι ζευγάρι από το Νεπάλ το πέταξε στα σκουπίδια. Πρόκειται για μωρό περίπου πέντε μηνών κύησης, που βρέθηκε στους μεγάλους κάδους στη χωματερή.

Οι έρευνες ωρών επικεντρώθηκαν στη χωματερή, καθώς οι ενδείξεις που είχαν οι Αρχές είναι ότι είχε περάσει απορριμματοφόρο από τον κάδο απορριμμάτων που φέρεται να το είχε πετάξει ο πατέρας του, όπως έχει καταγραφεί και από κάμερες ασφαλείας.

Το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ εντόπισε το νεογνό σε έναν κάδο χωρητικότητας περίπου 15 τόνων στο παλαιό αμαξοστάσιο στο Πόρτο Ράφτη κοντά στα λατομεία όπου εκεί συγκεντρώνονται τα σκουπίδια της ευρύτερης περιοχής.

Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρό το βρέφος στη χωματερή

Ο πατέρας του βρέφους παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, «έσπασε» τελικά και παραδέχθηκε ότι εκείνος πέταξε το νεογνό στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Αν από τη νεκροψία-νεκροτομή προκύψει το αντίθετο, το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας εργάζονταν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν χθες όταν ζευγάρι από το Νεπάλ πήγε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» καθώς η γυναίκα είχε αιμορραγία στα γεννητικά όργανα. Οι γιατροί κατά την εξέταση διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος αλλά δεν μπορούσαν να πουν με βεβαιότητα αν γέννησε κανονικά ή απέβαλε, ενώ ενημέρωσαν σχετικά και την ΕΛΑΣ.

Αστυνομικοί που πήγαν στο ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου διαμένει το ζευγάρι, βρήκαν αίματα σχεδόν παντού μέσα στο δωμάτιο αλλά δεν εντόπισαν το νεογνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές διαπιστώθηκε μέσα από βίντεο ότι ο σύζυγος πέταξε το νεογνό στο κάδο σκουπιδιών, αλλά δεν βρέθηκε εκεί όταν έψαξαν οι αστυνομικοί, καθώς στο μεταξύ είχε γίνει η περισυλλογή των απορριμμάτων από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Ακολούθησε έρευνα στη χωματερή που πετάει ο δήμος τα σκουπίδια, κατά την οποία το νεογνό εντοπίστηκε νεκρό.

Φως στα αίτια του θανάτου του νεογνού αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν γεννήθηκε νεκρό ή το σκότωσαν στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr