Νεκρός 26χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός 26χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το τροχαίο.
Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρός 26χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/6) κοντά στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στη γέφυρα του Αχελώου.
Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το AgrinioTimes.gr, το μηχανάκι εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 26χρονος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τις έρευνες για τα αίτια του κάτω από τα οποία σημειώθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το τροχαίο

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, ένας 26χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας μοτοσικλέτα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Από τους αστυνομικούς διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr