Νεκρός σε δύσβατο σημείο ο αγνοούμενος, από τον Δεκαπενταύγουστο, άνδρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός σε δύσβατο σημείο ο αγνοούμενος, από τον Δεκαπενταύγουστο, άνδρας

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές, το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 ότι ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε σε περιοχή βόρεια του όρους της Θρυπτής ο 39χρονος άνδρας που είχε εξαφανιστεί από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας εντοπίστηκε από εθελοντές ενώ παρόντες στην επιχείρηση ήταν οι υπάλληλοι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας καθώς και η Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές, το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 ότι ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ακολούθησε η διαδικασία ανάσυρσης του από άνδρες της Πυροσβεστικής για τη μεταφορά του και παράδοσή του στο ΕΚΑΒ.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του 39χρονου ανησύχησαν όταν, όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, δίχως να ενημερώσει κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Οι δικοί του ανησύχησαν καθώς για πολλές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής ούτε απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις κι έτσι δήλωσαν την εξαφάνιση του στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Άμεσα τέθηκαν σε κινητοποίηση η Αστυνομία, 2 υπάλληλοι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας καθώς επίσης και 2 άτομα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και επιπλέον 2 χειριστές drone, όπως επίσης η οικογένεια και οι φίλοι του. Το αυτοκίνητο βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι στο όρος Θρυπτή χωρίς ωστόσο να βρίσκεται ο ίδιος ο 39χρονος μέσα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr