Νέο Φάληρο: 22χρονος ξυλοκόπησε την 30χρονη σύντροφό του – Την πέταξε ημιλιπόθυμη από αμάξι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο Φάληρο: 22χρονος ξυλοκόπησε την 30χρονη σύντροφό του – Την πέταξε ημιλιπόθυμη από αμάξι

Φρίκη προκαλεί η είδηση νέο περιστατικού κακοποίησης γυναίκας από τον σύντροφό της αφού τα ξημερώματα στο Νέο Φάληρο στην Αθήνα, 30χρονη γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από τον 22χρονο σύντροφό της

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της έπεσε μια νεαρή γυναίκα στο Νέο Φάληρο.

Όπως αναφέρει το Πρώτο θέμα, ο 22χρονος και ενώ το ζευγάρι από τα βόρεια προάστια, βρισκόταν στο αυτοκίνητο, όρμησε πάνω στην 30χρονη, ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, της έριξε μπουνιές στο κεφάλι και το πρόσωπο και στη συνέχεια αφού την έσυρε από τα μαλλιά, την πέταξε στο δρόμο και εξαφανίστηκε.

Διερχόμενοι οδηγοί, ειδοποίησαν την Αστυνομία και η κοπέλα τραυματισμένη, μετεφέρθη με περιπολικό στο τοπικό τμήμα όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του συντρόφου της.

Χρονικό βίας

Ο εφιάλτης για την 30χρονη κοπέλα από την περιοχή των βορείων προαστίων άρχισε να ξεδιπλώνεται γύρω στις 5 το ξημέρωμα της Κυριακής.

Όπως κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων – Νέου Φαλήρου, βρισκόταν με τον 22χρονο σύντροφό της στο όχημα του επί της λεωφόρου Κηφισού, όταν ξαφνικά και ενώ μιλούσαν λογοέφεραν.

Ο 22χρονος, σε κατάσταση αμόκ πραγματοποίησε τότε μια σφοδρή επίθεση εναντίον της.

Όρμησε πάνω της και τις έριξε μπουνιές στο πρόσωπο και το κεφάλι. Η κοπέλα, βρέθηκε στα πρόθυρα της λιποθυμίας, όμως ο 22χρονος σύντροφος δεν σταμάτησε εκεί.

Άνοιξε την πόρτα του οχήματος, βγήκε έξω και πλησιάσε την πλευρά του συνοδηγού. Με πρωτοφανή βία, την άρπαξε από τα μαλλιά την την έσυρε έξω από το αυτοκίνητο και αφού την πέταξε στην άσφαλτο, μπήκε μέσα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Το θύμα σε κατάσταση σοκ και τραυματισμένο και στον αριστερό γοφό, εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι ενημερώνουν την Αστυνομία.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης, έσπευσαν στο σημείο και το θύμα μεταφέρθηκε με περιπολικό στο τοπικό τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του 22χρονου που την κακοποίησε με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr