Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή νύχτα έξω από το ΑΤ των Αγ. Αναργύρων – Οι κινήσεις του φρουρού μετά τη γυναικοκτονία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή νύχτα έξω από το ΑΤ των Αγ. Αναργύρων – Οι κινήσεις του φρουρού μετά τη γυναικοκτονία

Βίντεο-ντοκουμέντο με τις κινήσεις του σκοπού μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έφερε στη δημοσιότητα ο ANT1.

Το βίντεο αποτυπώνει τα λεπτά μετά τη δολοφονία της Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Το βίντεο-ντοκουμέντο με τη στάση του φρουρού μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα:

Υπενθυμίζεται ότι ο σκοπός είχε καταθέσει για τη στιγμή της δολοφονίας: «Μετά από περίπου δέκα λεπτά κατέβηκαν και οι δύο, με χαιρέτησαν και απομακρύνθηκαν πεζοί προς το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που είναι κοντά στην Υπηρεσία μου. Μετά από λίγο άκουσα τον άνδρα που συνόδευε τη γυναίκα να λέει ”τη σπρώχνει”. Αμέσως βγήκα από τη σκοπιά και αντίκρισα τη γυναίκα και έναν άλλον άνδρα να βρίσκεται κολλημένος στο σώμα της από πίσω, να περπατούν αργά πλησιάζοντας προς τη σκοπιά, χωρίς να βλέπω καθόλου τα χέρια του. Στη συνέχεια, ο έτερος άνδρας απομακρύνθηκε λίγο από τη γυναίκα και τότε αντιλήφθηκα να κρατάει ένα μεγάλο μαχαίρι, να το τραβάει από την πλάτη της, η γυναίκα να πέφτει κάτω με το πρόσωπο και να βγάζει αίμα από το στόμα και από το σώμα της. Αστραπιαία, ο άνδρας αυτός με το μαχαίρι που κρατούσε το έστρεψε στον εαυτό του, αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και αιμορραγούσε. Κρατούσε ακόμα το μαχαίρι, αλλά με το πόδι μου το κλώτσησα μακριά για να προστατεύσω όσους ήταν δίπλα μου, καθώς και τον εαυτό μου».

Ο σκοπός του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων βρισκόταν σε διαδικασία απόταξης, καθώς είχε εμπλακεί σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης για πλαστογραφίες, αλλά και για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα μαζί με άλλα άτομα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr