Νίκαια: Στο Αττικό νοσοκομείο εκτός κινδύνου η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με φαλτσέτα από τον άντρα της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκαια: Στο Αττικό νοσοκομείο εκτός κινδύνου η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με φαλτσέτα από τον άντρα της

Με τραύματα ανάμεσα στο λαιμό και το πηγούνι νοσηλεύεται η γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βιας στη Νικαια

Στο Αττικό Νοσοκομείο και εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το θύμα της επίθεσης με φαλτσέτα ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο άνδρας που τη μαχαίρωσε.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με φαλτσέτα από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους την Πέμπτη στη Νίκαια.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε γειτονιά της Νίκαιας από νέο αιματηρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε χώρα στην περιοχή.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ένας άνδρας σε σπίτι της οδού Θεμιστοκλέους επιτέθηκε στη σύζυγό του στην οποία κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι τύπου φαλτσέτα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η γυναίκα λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε φώναξε «Βοήθεια, βοήθεια, με έσφαξε» με τον γείτονα που βρέθηκε στο σημείο να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία από τον λαιμό της με μία πετσέτα, ενώ άλλος γείτονας ο οποίος κατάφερε να πάρει από τα χέρια του άνδρα τη φαλτσέτα μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως όταν ρώτησε τον 72χρονο γιατί το έκανε, εκείνος του απάντησε «γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα».

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο με τραύματα ανάμεσα στο λαιμό και το σαγόνι όπου και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου, ενώ ο άνδρας έχει συλληφθεί από την αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης στο παρελθόν αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr