Νίκος Σιόλιας: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Σιόλιας: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας

Με επιστολή του στην πρόεδρο του Δ.Σ. Χαλκιδέων ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του ο Νίκος Σιόλιας

Με επιστολή του στην πρόεδρο του Δ.Σ. Χαλκιδέων ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του λόγω παραταξιακών προβλημάτων ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας, Νίκος Σιόλιας, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη «Δήμος Χαλκιδέων για όλους» στις εκλογές του 2019.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή ανεξαρτητοποίησης:

«Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων με τη δημοτική παράταξη «Δήμος Χαλκιδέων για όλους», στις Δημοτικές εκλογές του 2019.

Με την παρούσα επιστολή, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την εν λόγω παράταξη (σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010,όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε με το Άρθρο 73 του Νόμου 4555/2018).

Εδώ και πολύ καιρό η Δημοτική Παράταξη «Δήμος Χαλκιδέων για όλους» έχει πάψει να λειτουργεί και ως εκ τούτου οι θέσεις της Παράταξης που αναπτύσσονται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν μόνο αυτόν που τις αναπτύσσει, ο οποίος από μόνος του τις επεξεργάζεται και διατυπώνει.

Από την θέση του ανεξάρτητου πλέον Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου, έως τη λήξη της θητείας μου το 2023.

Για όσους και όσες  με γνωρίζουν, όσες και όσους αποτέλεσα την επιλογή τους στις εκλογές, αλλά και όλους τους πολίτες-συνδημότες, διαβεβαιώνω, ότι από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, θα συνεχίσω να υπηρετώ το Δήμο, παραμένοντας πιστός στις αρχές και τις αξίες που συνοδεύουν τη διαδρομή μου στο δημόσιο βίο. Θα εκφράζω με θάρρος τις απόψεις μου, θα ασκώ την κριτική και τον έλεγχο που χρειάζεται, θα ψηφίζω κατά συνείδηση, με οδηγό πάντα το καλό του τόπου και τα συμφέροντα των ανθρώπων του.

Κυρία Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ όπως προβείτε στις διαδικασίες ενημέρωσης των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των αρμόδιων εποπτικών οργάνων ως προς την απόφασή μου καθώς και στην ενσωμάτωση της σχετικής επιστολής – δήλωσής μου στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.

Χαλκίδα, 16/03/2022

Με τιμή,

Νικόλαος Σιόλιας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr