Νότια Εύβοια: Γεμάτη σκουπίδια η παραλία του Αγίου Δημητρίου – Τι καταγγέλουν οι πολίτες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νότια Εύβοια: Γεμάτη σκουπίδια η παραλία του Αγίου Δημητρίου – Τι καταγγέλουν οι πολίτες

Αυτές οι εικόνες είναι απαράδεκτες και δεν τιμούν κανέναν ευσυνείδητο άνθρωπο!

Έξαλλοι πολίτες του Αγίου Δημητρίου Ευβοίας με συντοπίτες τους καθώς άφησαν τα σκουπίδια τους στην παραλία με αποτέλεσμα να αντικρύσουν τις παρακάτω εικόνες.

Περιβαλλοντική συνείδηση δυστυχώς δεν υπάρχει μιας και οι ασυνείδητοι που επισκέφθηκαν την συγκεκριμένη παραλία φρόντισαν να αφήσουν τα αποτυπώματά τους. Ωστόσο φέτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ένας λόγος παραπάνω που θα πρέπει να διατηρούμε καθαρούς τους κοινόχρηστους χώρους.

Το περιβάλλον γύρω σου, σου δίνει ζωή. Εσένα και τα παιδιά σου. Τον δικό του αέρα εισπνέεις, τον δικό του δρόμο περπατάς, στο δικό του θαλάσσιο νερό δροσίζεσαι και κολυμπάς, στο δικό του χώμα σπέρνεις φρούτα και λαχανικά.

Πώς είναι δυνατόν να μην το σέβεσαι; Να μην το αγαπάς; Να μην το φροντίζεις; Να μην το έχεις φιλαράκι σου; Πώς επιτρέπεις την αγαπημένη ελληνική παραλία σου, να είναι γεμάτη με σκουπίδια;

Φυσικά το πρόβλημα με τα αμέτρητα σκουπίδια σε παραλίες και θάλασσες δεν είναι μόνο θέμα υγείας αλλά και κακής αισθητικής και εικόνας. Τόσο για εμάς όσο και για τον τουρισμό, ο οποίος γνωρίζουμε καλά πόσο ανθεί στην χώρα μας και πόσες οικογένειες ζουν από αυτόν.

Αυτές οι εικόνες είναι απαράδεκτες και δεν τιμούν κανέναν ευσυνείδητο άνθρωπο!

Με ανάρτησή τους στα social καταδικάζουν την πράξη αυτή γράφοντας χαρακτηριστικά΄΄ Αγ.Δημήτρης Τα συμπεράσματα δικά σας ΄΄

Εικόνες ντροπής καθώς η συγκεκριμένη παραλία του Ευβοικού κόλπου σφίζει από κόσμο και από λουόμενους που κάνουν κάμπινγκ. Με σχόλια στα social media πολίτες καταδικάζουν τις πράξεις αυτές και καταγγέλουν εκείνους που το έπραξαν γράφοντας χαρακτηριστικά: ΄΄ στο σπίτι τους θα το έκαναν αυτό; Πετάνε τηλεοράσεις στρώματα ότι θες είμαστε χάλια μαύρα ΄΄.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr