Νότια Εύβοια: Βρέθηκε θαλάσσιο γλοιώδες “τέρας” που βγάζει τοξικό υγρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νότια Εύβοια: Βρέθηκε θαλάσσιο γλοιώδες “τέρας” που βγάζει τοξικό υγρό

Το μυστηριώδες πλάσμα έχει κίτρινο χρώμα, γλοιώδη υφή και βγάζει μωβ υγρό.

Με ένα αποκρουστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι περιπατητές σε παραλία της Νότιας Εύβοιας.

Το μυστηριώδες πλάσμα έχει κίτρινο χρώμα, γλοιώδη υφή και βγάζει μωβ υγρό.

Ένα μυστήριο θαλάσσιο πλάσμα βρέθηκε σε ακτή παραλία του Ευβοϊκού κόλπου, με τους πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο να μένουν άναυδοι και τρομαγμένοι με το αποκρουστικό θέαμα.

 

Το παράξενο ζώο που βρέθηκε στην παραλία είχε κιτρινωπό χρώμα και γλοιώδη υφή, ενώ έβγαζε ένα περίεργο μωβ υγρό και ήταν ιδιαίτερα τρομακτικό στην όψη του.

Ίδιο ακριβώς ζώο είχαν εντοπίσει λουόμενοι σε ακτή της Αυστραλίας και το χαρακτήρισαν ως ένα “εξωγήινο πλάσμα”, ενώ οι ντόπιοι έγραψαν ότι μάλλον πρόκειται για τον “δολοφόνο σκύλων”, ένα θαλάσσιο πλάσμα με μωβ δηλητήριο που είναι τοξικό για τα σκυλιά.

Οι επιστήμονες, ωστόσο, έδωσαν σύντομα τη δική τους απάντηση, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για το θαλάσσιο λαγό, ένα περίεργο ψάρι με τοξικό υγρό που συναντάται συχνά στα νερά της Αυστραλίας.

Οι εμπειρογνώμονες το επιβεβαίωσαν και στο Yahoo News Australia, ενώ ο καθηγητής Culum Brown, από το Τμήμα Βιολογικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Macquarie, δήλωσε ότι το εν λόγω πλάσμα παράγει υγρό με πορφυρό χρώμα όταν αισθανθεί κίνδυνο.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr