O Bασίλης Καρράς δεν κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Bασίλης Καρράς δεν κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές 2023

Την υποψηφιότητα του Βασίλη Καρρά  γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Θερμαϊκού αλλά διέψευσε η κόρη του καλλιτέχνη

Υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές 2023 φερόταν να είναι ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την κόρη του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Αυτό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

Ειδικότερα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναμενότα να κατεβεί υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», του Γιώργου Τσαμασλή.

«Με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας», αναφέρει ο κ. Τσαμασλής στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του κ. Τσαμασλή: «Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα», έγραψε.

Η κόρη του Βασίλη Καρρά, όμως, διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση της υποψηφιότητας του πατέρα της.

«Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική. Όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια καθώς χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα από ανθρώπους που ρωτούν αν ισχύει. Μας είπε ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα. Όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον», ανέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντος της οικογένειας στην εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr