Ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του evima για εξαπάτηση πολιτών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του evima για εξαπάτηση πολιτών

Διαβάστε την ανακοίνωση που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του evima.gr

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του evima: Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων ενημερώνει του δημότες για απάτη σε ελεύθερους επαγγελματίες.

Διαβάστε την ανακοίνωση που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του evima.gr

Πληροφορούμε τους συμπολίτες μας ότι άτομα ενεργώντας κακόβουλα και εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες του Iockdown και την αυξημένη χρήση ηλεκτρονικών μέσων για την διεκπεραίωση οικονομικών συναλλαγών , πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις (κυρίως σε επιχειρηματίες) θέτοντας παραγγελίες αγαθών και ζητούν αριθμό λογαριασμού Τράπεζας για να καταθέσουν χρήματα για την πληρωμή.
Στην συνέχεια με νέα τηλεφωνική κλήση ενημερώνουν το (θύμα επιχειρηματία) ότι κατέθεσαν περισσότερα χρήματα από λάθος και ζητούν την επιστροφή σε αριθμού χρημάτων σε δικό τους λογαριασμό Τράπεζας ή σε μετρητά που θα καταβληθούν σε υπάλληλο τους που θα συλλέξει τα χρήματα. Για να γίνουν πιστευτοί χρησιμοποιούν ονόματα επωνύμων από την Τοπική κοινωνία.
Συνιστούμε στους συμπολίτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, να εκτελούν δε όλες τις συναλλαγές τους μέσω τραπεζικών διαδικασιών και με άτομα τα οποία γνωρίζουν και έχουν ταυτοποιήσει για τα στοιχεία που τους δίδονται.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr