ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων για την παροχή υπηρεσιών σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων για την παροχή υπηρεσιών σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες
Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων στο πλαίσιο της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών λόγω των προληπτικών μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19, ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων ότι άμεσα μπορούν να καλούν και να λαμβάνουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης όπως: Την καταγραφή τους σε περίπτωση που […]

Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων στο πλαίσιο της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών λόγω των προληπτικών μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19, ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων ότι άμεσα μπορούν να καλούν και να λαμβάνουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης όπως:
Την καταγραφή τους σε περίπτωση που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.
Την καταγραφή τους ως άπορων και οικονομικά αδύναμων κατοίκων του δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.
Την εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης για όσους δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.
Την προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης (δωρεάν όπου προβλέπεται) και ειδών πρώτης ανάγκης στους άπορους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.
Την διεκπεραίωση αιτημάτων τους, όπως είναι η παραλαβή αιτήσεων – η παράδοση πιστοποιητικών και τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ και από το Δήμο.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Δ.Ε ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ (22283-50204, EMAIL aggelikiraz73@gmail.com, a.spyropoulou123@gmail.com, elenigian10@yahoo.gr)
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Δ.Ε ΔΙΡΦΥΩΝ (22280-71563)
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ (2228350243 )
EMAIL kk1@ddm.gov.gr, kk2@ddm.gov.gr, kk3@ddm.gov.gr
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ( 22283-50202, 50203, 6985-012354)
Μείνε σπίτι
Επικοινώνησε
Είμαστε εδώ, για σένα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr