Οδηγός έπαθε καρδιακό επεισόδιο και προκάλεσε τροχαίο στην Πάτρα με 3 τραυματίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός έπαθε καρδιακό επεισόδιο και προκάλεσε τροχαίο στην Πάτρα με 3 τραυματίες

Τροχαίο στην Πάτρα έστειλε στο νοσοκομείο τρία άτομα που τραυματίστηκαν.

Ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πάνω σε άλλο και από το τροχαίο στην Πάτρα, τραυματίστηκαν τρία άτομα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Πιο σοβαρά η σύζυγος του ενός οδηγού, που χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς κανένας από τους τραυματίες δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο οδηγός που έχασε τον έλεγχο και προκάλεσε το σοβαρό ατύχημα, υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ σε διασταύρωση της πόλης, με αυτόπτες μάρτυρες να τρέχουν για να βοηθήσουν, μετά το αρχικό τους σοκ.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το πρωί (04-01-2024) στην διασταύρωση των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου στην Πάτρα. Δύο οχήματα συγκρούστηκαν σφοδρά με αποτέλεσμα τρία άτομα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γνώμης» όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός ενός Citroen υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ εκινείτο στην διασταύρωση. Εχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» πάνω σε ένα άλλο όχημα το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα.

Αμεσα έφθασε στο σημείο δικυκλιστής του ΕΚΑΒ ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και στα τρία άτομα, ενώ στη συνέχεια έγινε μεταφορά τους στο Νοσοκομείο.

Ο οδηγός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, ενώ η σύζυγός του, που τραυματίστηκε κατά την σύγκρουση υπεβλήθη σε χειρουργείο. Τραυματίας αλλά σε καλύτερη κατάσταση και η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ συντρίμμια από τα δύο οχήματα είχαν διασκορπιστεί σε μεγάλη έκταση επί του οδοστρώματος.

Ευτυχώς δεν υπήρξε άλλος τραυματισμός στην πολυσύχναστη διασταύρωση. Ερευνες διενεργεί και η Τροχαία Πατρών που άμεσα έφθασε στο σημείο!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr