Οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του δίπλα στις ομπρέλες και… κόλλησε στην άμμο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του δίπλα στις ομπρέλες και… κόλλησε στην άμμο

Σε παραλία της Αττικής βρέθηκε σήμερα το πρωί το τηλεοπτικό συνεργείο του Σκάι και μαζί με τους λουόμενους και τα ομπρελοκαθίσματα,αντίκρυσε και μία κολλημένη στην άμμο Alfa Romeo.

Η Αθήνα και όλη η χώρα βρίσκεται σε ρυθμούς διακοπών και οι λίγοι που δεν έχουν φύγει για κάποιο προορισμό από τα μεγάλα αστικά κέντρα, αναζητούν δροσιά και χαλάρωση στις κοντινές και δημοφιλείς παραλίες.

Το γεγονός αυτό πήγε να καταγράψει με την κάμερα του το τηλεοπτικό συνεργείο του Σκάι, και όπως φαίνεται το ρεπορτάζ από την παραλία της Βάρκιζας μας έδειξε και ένα άτυχο γεγονός για τον οδηγό μιας μαύρης Alfa Romeo.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, δίπλα στους λουόμενους και ακριβώς πίσω από τις ομπρέλες με τις ξαπλώστες, βρίσκεται «βυθισμένη» με το ρύγχος η μαύρη Alfa Romeo 159, με τους εμπρός τροχούς να έχουν σκάψει ήδη την άμμο της παραλίας.

Το κακό δεν αργεί να γίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, με την λάθος εκτίμηση του οδηγού να φέρνει αυτό το αποτέλεσμα. Το ρεπορτάζ του Σκάι δεν μας έδειξε το τι έγινε μετά, αλλά όπως είναι ευκόλως κατανοητό, βρέθηκε ένας λουόμενος με ιμάντα και μπόρεσε να τράβηξει τον άτυχο οδηγό της ιταλικής μπερλίνας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr