Οι αστυνομικοί της Εύβοιας αποχαιρετούν τον 46χρονο συνάδελφο τους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αστυνομικοί της Εύβοιας αποχαιρετούν τον 46χρονο συνάδελφο τους

Η Αστυνομική Οικογένεια της Εύβοιας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση του απροσδόκητου θανάτου του 46χρονου αστυνομικού στη Χαλκίδα

Mε ανακοίνωση της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, εκφράζει την οδύνη της για το χαμό του 46χρονου αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφυγε από την ζωή έχοντας κατά την διάρκεια περιπολίας στην Χαλκίδα.

“Εφυγε απροσδόκητα από κοντά μας ένας άξιος, μάχιμος, αθόρυβος και πάντα χαμογελαστός Αστυνομικός που η απώλεια του μας έχει συγκλονίσει όλους” αναφέρει η ανακοίνωση κάνοντας λόγο για μια είδηση που σύσσωμη
η Αστυνομική Οικογένεια της Εύβοιας δεν μπορεί να πιστέψει.

“Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του για τον αναπάντεχο χαμό εν ώρα υπηρεσίας του συναδέλφου μας Μυστριώτη Βασίλη. Να είναι βέβαιοι ότι όλοι μας θα σταθούμε με κάθε τρόπο δίπλα τους σε ότι και εάν χρειαστούν…” υπογραμμίζει.

“Καλό παράδεισο αδελφέ μας Βασίλη …Καλό ταξίδι και να μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά όταν θα είμαστε Υπηρεσία …Αιωνία σου η Μνήμη…” συνοψίζει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr