Οι μοτοσυκλετιστές στηρίζουν τη Βόρεια Εύβοια – Μότο βόλτα σήμερα στα καμένα [εικόνες]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μοτοσυκλετιστές στηρίζουν τη Βόρεια Εύβοια – Μότο βόλτα σήμερα στα καμένα [εικόνες]

Το ραντεβού δόθηκε στις 10.00 το πρωί της Κυριακής στο Πάρκιν της ψηλής γέφυρας της Χαλκίδας και εκεί βρέθηκαν όλοι οι φίλοι της μοτοσικλέτας από Αθήνα και όχι μόνο.
Όλοι οι δρόμοι σήμερα  οδηγούν στην Εύβοια !!
Στόχος μας, να ενισχύσουμε οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά όλα τα χωριά της βόρειας Εύβοιας και να τους δείξουμε ότι δεν θα είναι μόνοι, αλλά θα έχουν την στήριξη μας.
 

Το ραντεβού δόθηκε  στις 10.00 το πρωί της Κυριακής στο Πάρκιν της ψηλής γέφυρας της Χαλκίδας και  εκεί βρέθηκαν όλοι οι φίλοι της μοτοσυκλέτας από Αθήνα και όχι μόνο.

Η Μοτο – παρεα ξεκινησε για βόρεια Εύβοια και  η κατεύθυνση  θα είναι προς Προκόπι, Μαντούδι, Αγία Άννα , Παππαδες με προορισμό το Πευκί στη διαδρομή προς εκεί ανά ομάδες , παρέες θα σταματάνε στα χωριά που πέρασε η φωτιά ( όχι όλοι μαζί σε ένα χωριό σκοπος είναι να γεμίσουν όλα τα χωριά !! )για να πιούν ένα καφέ , να δώσουν χρωμα με της μοτοσυκλετες τους στη μαυρίλα που επέβαλε η φωτιά και να δείξουν ότι είναι κοντά τους . Επόμενος σταθμός το Πευκί ανασυγκρότηση και ξεκινημα για πίσω μετά το φαΐ στα χωριά που θα επιλέξει η κάθε παρέα στην επιστροφή τους . ΟΛΟΙ οι μοτοσυκλετιστες ανεξάρτητα από λέσχες ,σωματεία ,μοτοπαρεες πάμε για καλό σκοπό και να αναδείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του μοτοσυκλετισμου’.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr