ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ- Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του στη Χαλκίδα με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ- Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του στη Χαλκίδα με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την ανάθεση μελέτης αξιολόγησης και υποβολής προτάσεων για τη βέλτιστη αξιοποίηση ιδιόκτητου ακινήτου, έκτασης 265 στρεμμάτων στο Μικρό Βαθύ Αυλίδος. Ο Όμιλος μετά από διαγωνιστική διαδικασία επέλεξε την EY Ελλάδος, ηγέτιδα εταιρία στηνπαροχή υπηρεσιών εταιρικής στρατηγικής και συναλλαγώνμε υψηλή τεχνογνωσία στον κλάδο του real estateκαι πολυετή διεθνή εμπειρία. Στόχος είναι η […]

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την ανάθεση μελέτης αξιολόγησης και υποβολής προτάσεων για τη βέλτιστη αξιοποίηση ιδιόκτητου ακινήτου, έκτασης 265 στρεμμάτων στο Μικρό Βαθύ Αυλίδος.

Ο Όμιλος μετά από διαγωνιστική διαδικασία επέλεξε την EY Ελλάδος, ηγέτιδα εταιρία στηνπαροχή υπηρεσιών εταιρικής στρατηγικής και συναλλαγώνμε υψηλή τεχνογνωσία στον κλάδο του real estateκαι πολυετή διεθνή εμπειρία.

Στόχος είναι η βέλτιστη αξιοποίηση του ακινήτου με πολλαπλά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή,όπως ηδημιουργία θέσεων εργασίας, η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr