Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Σημαντική δωρεά στην Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Σημαντική δωρεά στην Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου (pics)

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ κι αυτές τις γιορτές στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη Ενισχύει το έργο της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κάλυψη των αναγκών οικογενειών στην περιοχή

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, με διαχρονική δέσμευση τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται, προχώρησε μέσω του Εργοστασίου του στο Μηλάκι Ευβοίας στη δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων μακράς διαρκείας στην Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου.

Στόχος του Ομίλου αποτελεί να προσφέρει χαμόγελα χαράς και τις φετινές γιορτές σε 50 οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Σημειώνεται πως η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου υλοποιεί πολυεπίπεδες δράσεις και στοχευμένες ενέργειες για τη στήριξη οικογενειών στην περιοχή που στερούνται τα βασικά είδη επιβίωσης.

Ο Βασίλης Καμπάνης, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Ευβοίας, δήλωσε σχετικά «Η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εταιρική κουλτούρατου Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ κι αυτό το αποδεικνύουμε και τα φετινά Χριστούγεννα. Στηρίζοντας την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου, συμβάλλουμε στην ουσιαστική ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, παραμένοντας ουσιαστικά δίπλα τους σε κάθε ευκαιρία».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr