Ομολόγησαν τον βιασμό της 12χρονης Μίχος και Σοφιανίδης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομολόγησαν τον βιασμό της 12χρονης Μίχος και Σοφιανίδης

Στον εισαγγελέα βρίσκονται αυτή την ώρα οι δυο κατηγορούμενοι που ολοκλήρωσαν την απολογία τους ενώπιον της 33ης ανακρίτριας για την υπόθεση βιασμού μιας 12χρονης στα Σεπόλια.

Ολοκληρωθήκαν οι απολογίες των δυο ανδρών που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ότι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Και ο δεύτερος άνδρας ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα τα έδινε στο ίδιο το παιδί και όχι στον 53χρονο. Αρνήθηκε ωστόσο την πράξη του βιασμού.

Συμπληρωματική κατάθεση από την ανήλικη

Ηδικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε ότι αύριο το παιδί θα κατάθέσει συμπληρωματικά, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι και άλλα παιδιά έχουν πέσει θύμα του κυκλώματος.

Η δικηγόρος μάλιστα χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr