Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας: Συνάντηση για την λειτουργία των συλλόγων του νησιού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας: Συνάντηση για την λειτουργία των συλλόγων του νησιού

Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων διοργανώνεται την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να συζητηθούν θέματα λειτουργίας και  επαναλειτουργίας Συλλόγων του νησιού. 
Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων διοργανώνεται την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να συζητηθούν θέματα λειτουργίας και
επαναλειτουργίας Συλλόγων του νησιού.
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα:
«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας σας προσκαλούν την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά).
Σκοπός της Συνάντησης μας είναι η ενημέρωση των Δ.Σ. σε θέματα που αφορούν οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων και οποιοσδήποτε άλλος προβληματισμός υπάρχει σχετικά με την επαναλειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων που εκπροσωπείτε.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην αίθουσα (οδηγίες προστασίας για τον Covid) παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα για την παρουσία σας. Σύμφωνα με το ισχύον Φ.Ε.Κ. 1011/Β/4.3.2022 , όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο (επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης), καθώς και η υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός του χώρου».
27
4 shares
Like
Share

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr