ΟΝΝΕΔ Εύβοιας: Στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΝΝΕΔ Εύβοιας: Στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μπαζάρ στη Χαλκίδα και διαδικτυακή λαχειοφόρος αγορά

Τον σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει φέτος η ΟΝΝΕΔ Εύβοιας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook:
«Η ΟΝΝΕΔ Εύβοιας στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και σας προσκαλεί να συνδράμετε και εσείς μέσω της λαχειοφόρου αγοράς και των πασχαλινών λαμπάδων. Όλοι μαζί πρέπει να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του Χαμόγελου και αυτό το Πάσχα και να προσφέρουμε στα παιδιά το Χαμόγελο που τόσο πολύ αναζητούν!
Για Πασχαλινές Λαμπάδες:
Bazaar από «Το χαμόγελο του παιδιού»
Πλατεία όπισθεν δικαστηρίων στη Χαλκίδα
Από 12/04 έως 20/04 , σε ωράριο καταστημάτων
Για Αγορά Λαχνών:
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
ή στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης
Φαβιέρου 41, Χαλκίδα, 09:00 – 17:00 , 2221079788
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πασχαλινή Καμπάνια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο!»

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», και αυτό το τόσο δύσκολο Πάσχα υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την υποστήριξή σας για να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε παιδιού στη χώρα μας αλλά και να μπορέσει να ανοίξει την αγκαλιά του και να στηρίξει τα παιδιά με τις μητέρες τους από την Ουκρανία, που θα βρουν καταφύγιο σε εμάς, εγκαταλείποντας τόσο βίαια την πατρίδα τους.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στην απόγνωση που βιώνει ένα παιδί και η οικογένειά του, όταν δεν έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν. Οι λόγοι είναι πολλοί, το αποτέλεσμα όμως και η ανάγκη παραμένουν κοινά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει να δίνει καθημερινές μάχες για τα παιδιά στην Ελλάδα και συμμεριζόμενο τη φρίκη  που βιώνουν τα παιδιά και οι οικογένειες στην Ουκρανία, ανταποκρίνεται στο κοινό αίσθημα και αναλαμβάνει δράση, οργανώνοντας δράσεις για την ανακούφιση και φροντίδα τους.

Φιλοξενία των παιδιών και των μητέρων τους, υποστήριξη παιδιών με προβλήματα υγείας, εξασφάλιση τροφίμων και βασικών ειδών και τόσα άλλα, που συνεχώς προκύπτουν, είναι μόνο κάποιες από τις έκτακτες ανάγκες που πρόκειται να καλύψουμε με απόλυτη διαφάνεια.

Για να τα καταφέρουμε, όμως, ζητούμε την υποστήριξή σας στη µεγάλη αυτή προσπάθεια.

Αν και όλοι αντιλαμβανόμαστε τα ολέθρια αποτελέσματα ενός πολέμου, θα θέλαμε να σας κάνουμε κοινωνούς και της τραγικής κατάστασης, που επικρατεί για χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας, με την πανδημία να έχει επιφέρει πρόσθετες δυσκολίες.

Βάσει πρόσφατου έργου που υλοποίησε το Πάντειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Περιφέρεια Αττικής:

  • περίπου 1 στα 6 παιδιά, διαβιούν σε νοικοκυριό όπου δεν εργάζεται κανένας κηδεμόνας τους (προ πανδημίας, το ποσοστό αυτό ήταν 1 στα 10 παιδιά)
  • περίπου 1 στα 5 παιδιά, δεν έχουν τα απαραίτητα για τη διατροφή τους(προ πανδημίας, το ποσοστό αυτό ήταν 1 στα 6 παιδιά)
  • περίπου 1 στα 8 παιδιά αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναφορικά με τις συνθήκες κατοικίας τους (προ πανδημίας, το ποσοστό αυτό ήταν 1 στα 17 παιδιά)

Για κάθε παιδί, από πού και αν είναι, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και για αυτό καλούμε όλους εσάς να στηρίξετε τις δράσεις μας ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών και να τους εξασφαλίσουμε την ουσιαστική φροντίδα που έχουν ανάγκη.

26 χρόνια είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κάθε στιγμή …

… χάρη σε όλους εσάς.

26 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» … χωρίς εσένα δεν γίνεται».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr