Οργή Γιάννη Κοντζιά: «Η βόρεια Εύβοια δεν έχει πάρει όυτε ένα ευρώ»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή Γιάννη Κοντζιά: «Η βόρεια Εύβοια δεν έχει πάρει όυτε ένα ευρώ»

Καταγγελία για απουσία της κυβέρνησης έκανε ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού

Καταγγελία για απουσία της κυβέρνησης έκανε ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού στην 4η συνάντηση για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας.

Ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς εμφανίστηκε φανερά θυμωμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 4η συνάντηση της επιτροπής Μπένου για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας.

Ο κ. Κοντζιάς κατήγγειλε πλήρη απουσία της κυβέρνησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι εδώ και 10 μήνες ενώ έχουν δοθεί χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων για τα αντιπλημμυρικά έργα, δεν έχει πέσει ούτε ένα κυβικό μπετόν, ενώ στο ταμείο του δήμου δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι απούσα» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς, «καθώς έχει αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς ασθενοφόρα, υποβαθμίζει τα σχολεία της περιοχής και, ενώ, εδώ και πέντε μήνες έχει τελειώσει η μελέτη του Δήμου για τα αντιπλημμυρικά της Ιστιαίας δεν έχουν προχωρήσει τη χρηματοδότηση».

Μάλιστα κατέληξε λέγοντας: «Κρούω κώδωνα κινδύνου. SOS προς τα ανώτατα κλιμάκια της χώρας. SOS προς την κορυφή της πολιτικής ηγεσίας. Για αυτόν τον τόπο δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ. Ας με διαψεύσει όποιος θέλει».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr