Οργή στην Ορεστιάδα: Θύμα βιασμού 19χρονος με νοητική στέρηση από επιλοχία του Στρατού Ξηράς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή στην Ορεστιάδα: Θύμα βιασμού 19χρονος με νοητική στέρηση από επιλοχία του Στρατού Ξηράς

O 19χρονος κατέθεσε πως πριν από τρία χρόνια το ίδιο άτομο τον είχε βάλει στο αυτοκίνητό του και τον είχε οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία όπου τον κακοποίησε σεξουαλικά με τον ίδιο τρόπο.

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία που έκανε ένας 19χρονος με νοητική στέρηση στην Ορεστιάδα, ότι έπεσε θύμα βιασμού από 46χρονο επιλοχία του Στρατού Ξηράς και ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω 46χρονος τον κακοποιεί σεξουαλικά.

Ο 19χρονος ισχυρίζεται πως το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ένας άγνωστος άνδρας τον έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησε σε αγροτική περιοχή, στο χωριό Νέος Πύργος της Ορεστιάδας.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, εκμεταλλεύτηκε τη νοητική στέρησή του και προέβη σε αρρωστημένες πράξεις. Παράλληλα, ανέφερε στις Αρχές ότι το ίδιο είχε συμβεί και πριν 3 χρόνια, ότι τον έβαλε βίαια στο αυτοκίνητό του και ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά με τον ίδιο τρόπο.

Το βράδυ της Παρασκευής (16/6), οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ορεστιάδας προσήγαγαν έναν 46χρονο Επιλοχία του Στρατού Ξηράς τον οποίο ο 19χρονος αναγνώρισε ότι είναι ο δράστης του βιασμού του.

Τι ισχυρίστηκε ο στρατιωτικός
Ο 46χρονος στρατιωτικός, κάτοικος Ορεστιάδας, ομολόγησε μεν ότι προέβη σε ερωτικές πράξεις με τον 19χρονο αλλά αυτό συνέβη με τη συναίνεση του νεαρού. Ο φερόμενος ως δράστης δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε η προθεσμία του αυτοφώρου ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα του Διαρκούς Στρατοδικείου Ξάνθης.

Παράλληλα, διατάχθηκε ΕΔΕ από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενώ ο 19χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr