Οριστικό! Σκληρό lockdown σε όλη την Εύβοια πλην της Σκύρου – Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικό! Σκληρό lockdown σε όλη την Εύβοια πλην της Σκύρου – Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

«Κλείνει» η Εύβοια, σκληρό lockdown ανακοίνωσε πριν από λίγο στην τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε τα νέα αυστηρά μέτρα που θα ισχύσουν από το πρωί του Σαββάτου σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας.

Αυστηρά μέτρα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την Εύβοια, πλην της Σκύρου, η οποία εντάσσεται στις κόκκινες περιοχές του επιδημιολογικού χάρτη και αλλάζουν τα μέτρα που είναι σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου (06.02) στις 06:00.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, στις συγκεκριμένες περιοχές, τίθενται σε ισχύ τα εξής μέτρα:

Απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές 21:00-5:00 και τα Σαββατοκύριακα 18:00-5:00.
Oι μετακινήσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται με τη χρήση SMS για τους 6 λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
Για τις μετακινήσεις εκτός νομού, επιτρέπονται μόνο για λόγους εργασίας ή υγείας, για εφάπαξ μετακίνηση στον τόπο μόνιμης κατοικίας.
Για εφάπαξ μετάβαση μαθητή/μαθήτριας, εξεταζόμενου / εξεταζόμενης από τον τόπο μόνιμης κατοικίας στην περιφερειακή ενότητα που εδρεύει ο φορέας/εξεταστικό κέντρο για λόγους διεξαγωγής εξετάσεων,
ενώ επιτρέπεται και η μετακίνηση για αγροτική συγκομιδή, με την προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων.
Για τις μετακινήσεις με ΙΧ και ταξί, επιτρέπεται ο οδηγός και δύο επιβάτες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr