Παλεύει για τη ζωή του γνωστός επιχειρηματίας μετά από 15 μαχαιριές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παλεύει για τη ζωή του γνωστός επιχειρηματίας μετά από 15 μαχαιριές

Ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του μετά τις 15 μαχαιριές που δέχθηκε για τη σειρά σε καντίνα της Βαρυμπόμπης.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκε τουλάχιστον 15 μαχαιριές από δύο νεαρούς λόγω διαπληκτισμού για τη σειρά σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το αιματηρό επεισόδιο έγινε κοντά στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής με τους δύο νεαρούς, 19 και 25 ετών να διαπληκτίζονται με την παρέα του επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου, για τη σειρά σε καντίνα της Βαρυμπόμπης.

Γιάννης Μάρκου: Τον μαχαίρωσαν 15 φορές και εξαφανίστηκαν

Κάποια στιγμή, ο 25χρονος έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε 15 μαχαιριές στον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου, και στη συνέχεια μαζί με τον 19χρονο τράπηκαν σε φυγή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως η ΕΛ.ΑΣ. ενώ ο επιχειρηματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, όπου συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του. Το ένα από τα χτυπήματα βρήκε τον Γιάννη Μάρκου στη μηριαία αρτηρία.

Αργότερα, μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι Αρχές, η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 19χρονο. Ο συλληφθείς κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 25χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr