ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2022: Εκτιμήσεις για ανακοίνωση των βάσεων πριν τον Δεκαπενταύγουστο

Η συμπλήρωση των μηχανογραφικών των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2022 θα έχει γίνει μέχρι τις 20 Ιουλίου εκτιμά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας έτσι οι βάσεις εισαγωγής θα έχουν ανακοινωθεί πριν το Δεκαπενταύγουστο
Πανελλαδικές 2022: Εκτιμήσεις για ανακοίνωση των βάσεων πριν τον Δεκαπενταύγουστο

Μέχρι τις 20 Ιουλίου εκτίμησε, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, ότι θα έχουν συμπληρώσει οι υποψήφιοι τα μηχανογραφικά τους, ώστε πριν το Δεκαπενταύγουστο να ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Κόπτσης δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον 19χρονο πρόσφυγα από το Ιράν, Κουρό Νορμοχαμαντί Μπαιγκί, που αρίστευσε στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

«Η θέληση και η επιμονή νικά οποιαδήποτε αντιξοότητα και εμπόδιο και ότι αυτό δεν έγινε τυχαία», δήλωσε ο κ. Κόπτσης λέγοντας ότι για να φτάσει σε αυτό το σημείο το υπουργείο Παιδείας δημιούργησε τις υποδομές.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας αναφερόμενος στις κενές θέσεις εκπαιδευτικών που υπάρχουν στα σχολεία ξεκαθάρισε ότι οι διορισμοί των νέων μόνιμων εκπαιδευτικών ΕΕΠ-ΕΒΠ θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ