Πανελλήνιες 2021: Το μήνυμα του Δούνα – «Η επιμονή & η αισιοδοξία μπορούν να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες 2021: Το μήνυμα του Δούνα – «Η επιμονή & η αισιοδοξία μπορούν να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας»

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών

Πρεμιέρα για τα Γενικά Λύκεια της Ελλάδας, έκανα σήμερα οι Πανελλήνιες 2021, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας, Δούνας Κωσταντίνος, στέλνει το μήνυμά του προς όλους τους υποψηφίους που βρίσκονται σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου, στα εξεταστικά κέντρα.

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Ευβοίας καλή επιτυχία.

Μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες της πανδημίας δώσατε ένα σκληρό αγώνα που τώρα οδεύει προς το τέλος του.

Μην ξεχνάτε πως η πίστη, η επιμονή και η αισιοδοξία μπορούν να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Με μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια σας αυτή θέλω να σας διαβεβαιώσω πως η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τους προέδρους των εξεταστικών κέντρων, έχει  λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και για τη δική σας ασφάλεια.

Καλή επιτυχία σε όλους σας” !

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr