Πανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στα ΓΕΛ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στα ΓΕΛ

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με το μάθημα Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου Ραϋμόνδου Αλβανού με τίτλο «Ο ελληνικός εμφύλιος. Μνήμες σε πόλεμο και σύγχρονες πολιτικές ταυτότητες» και ένα απόσπασμα της ομιλίας της Κικής Δημουλά από το βιβλίο «Εκλήθην ομιλήτρια» κλήθηκαν να αναλύσουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα ΓΕΛ στο φετινό θέμα της Έκθεσης.

Το θέμα της Έκθεσης

Δείτε εδώ τα θέματα που έπεσαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Υπενθυμίζεται πως οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 π.μ., αλλά οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Επίσης, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Τα επόμενα μαθήματα για ΕΠΑΛ και ΓΕΛ

Το Σάββατο 4 Ιουνίου, εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (Άλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr