Παραμένει κλειστό το λιανεμπόριο – Πως θα λειτουργήσει το click away
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένει κλειστό το λιανεμπόριο – Πως θα λειτουργήσει το click away

Στέλιος Πέτσας και Άδωνις Γεωργιάδης ανακοινώνουν τους όρους λειτουργίας της αγοράς και των καταστημάτων την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων

Τα μέτρα που θα ισχύσουν από την Δευτέρα 14/12/2020 για το μερικό άνοιγμα των καταστημάτων παρουσιάζουν αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κυβερνητικός εκορόσωπος Στέλιος Πέτσας είπε ξεκινώντας την ενημέρωση ότι είναι ανησυχητική η κατάσταση στην Δυτική Αττική και σε άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Είπε ότι η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική και έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση με τον τρόπο που θα θέλαμε. Καταστάσεις συνωστισμού όπως στην Γαλλία και στην Βρετανία προκαλούν ανησυχία.

Αναστέλλεται το λιανεμπόριο σε όλη την Επικράτεια.

Από την Κυριακή θα επιτρέπεται η μετάβαση του πελάτη στα καταστήματα μέσω του clickaway.

Ανοίγουν τα κομμωτήρια από την Δευτέρα 14/12/2020.

Ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία από την Δευτέρα 14/12/2020.

Ανοίγουν οι εκκλησίες ανήμερα τα Χριστούγεννα και τα Φώτα με 9 άτομα στις εκκλησίες και 25 ατόμων στους μητροπολιτικούς ναούς.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα ανοίξουν κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία, ενώ η υπόλοιπη αγορά θα λειτουργεί με την μέθοδο του click away. Ειδικά το τελευταίο, όπως είπε και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, θα μπορούν να το υιοθετήσουν όλα τα καταστήματα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr