Πασίγνωστη δημοσιογράφος είναι η μαμά της Χάιντυ που έγραψε το σημείωμα για τις Πανελλήνιες στην πολυκατοικία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πασίγνωστη δημοσιογράφος είναι η μαμά της Χάιντυ που έγραψε το σημείωμα για τις Πανελλήνιες στην πολυκατοικία

Τελείωσαν οι Πανελλήνιες 2023, με το άγχος των παιδιών για να επιτύχουν στη σχολή της επιλογής τους να δίνει τη θέση του στις καλοκαιρινές διακοπές και στην ξεκούραση.

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει viral ένα σημείωμα σε ασανσέρ πολυκατοικίας μιας κοπέλας που έδινε Πανελλήνιες και ζητούσε ευγενικά να μη γίνουν πάρτι στην ταράτσα το διάστημα των εξετάσεων, γιατί θα την ενοχλούσε στον ύπνο και στο διάβασμα.

Το σημείωμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ».

Πανελλήνιες 2023: Ευχές στη Χάιντυ πάνω στο σημείωμα

Πάνω στο σημείωμα οι ένοικοι της πολυκατοικίας εξέφρασαν τις ευχές τους για επιτυχία στις Πανελλήνιες, γράφοντας στο κενό που υπήρχε πάνω στο σημείωμα. «Καλή επιτυχία, Κουράγιο!», «Καλή επιτυχία Χάιντυ, πάρ’ τους τα σώβρακα!», «Θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι», «Καλή επιτυχία, θα σκίσεις», ήταν μερικές από τις ευχές που έγραψαν.

Μετά το τέλος των Πανελληνίων 2023, το σημείωμα στο ασανσέρ αντικαταστάθηκε με ένα άλλο σημείωμα, αυτό της μητέρας της νεαρής μαθήτριας. «Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, η μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα! Απέναντι από το ασανσέρ στην είσοδο θα βρείτε ένα μικρό κέρασμα», έγραφε το σημείωμα που άφησε η μητέρα της κοπέλας.

Η μητέρα της Χάιντυ είναι η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής «Live news», η μητέρα της Χάιντυ είναι η δημοσιογράφος του MEGA Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία μίλησε στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

«Οι Πανελλήνιες είναι μια ψυχοφθόρα και δύσκολη συνθήκη για τα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια διετή πλέον, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τέλος μέχρι το τέλος της διαδρομής. Το άγχος της Χάιντυ ήταν να μη γίνει κάποιοι πάρτι στην ταράτσα, γιατί γίνονται συχνά. Η πολυκατοικία μας έχει τα περισσότερα διαμερίσματά της ως Airbnb και μένουν πολλοί νέοι άνθρωποι, οι οποίοι κάνουν πάρτι, και καλά κάνουν. Πέρα από τις ευχές που της γράψανε, σεβαστήκανε και απόλυτα την επιθυμία της. Πραγματικά δεν έγινε κανένα πάρτι. Η αλήθεια είναι ότι από τον Μάιο και μετά ξεκινάνε τα πάρτι μέχρι να αρχίσει να χαλάει ο καιρός. Ένα απλό “ευχαριστώ” έγραψα, τίποτα παραπάνω. Είναι μια δύσκολη περιπέτεια για το παιδί, αλλά και για τους γονείς», είπε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr