Πατέρας 4χρονου: «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο 23χρονος που ξυλοκόπησε τον γιο μου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας 4χρονου: «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο 23χρονος που ξυλοκόπησε τον γιο μου»

Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο 23χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο στα Μέγαρα ζητά ο πατέρα του παιδιού.

Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο πατέρας του 4χρονου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη σύλληψη του συντρόφου της πρώην γυναίκας του, ο οποίος κακοποιούσε τον ανήλικο.

«Δεν το γνώριζα ότι τον έπιασαν. Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα και αυτό που θέλω να πω είναι ότι αισθάνομαι ικανοποίηση. Κυρίως γιατί αυτός απειλούσε τα παιδιά μου και φοβόμασταν μην τους κάνει κακό. Αυτό που ζητάω από εδώ και πέρα είναι δικαιοσύνη. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά για να μην κάνει τα ίδια πράγματα και σε άλλα παιδιά», είπε.

Πατέρας 4χρονου: Φοβόμαστε μήπως τα χτυπήματα του αφήσουν εγκεφαλική ή κινητική βλάβη
Περιγράφοντας την κατάσταση της υγείας του γιου του, που συνεχίζει να νοσηλεύεται, ανέφερε ότι υπάρχουν φόβοι σχετικά με τις επιπτώσεις των χτυπημάτων.

«Η κατάσταση του παιδιού πηγαίνει μέρα με την ημέρα καλύτερα, αλλά ακόμα φοβόμαστε μήπως τα χτυπήματα του αφήσουν εγκεφαλική ή κινητική βλάβη. Το πάμε μέρα μέρα αλλά οι γιατροί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαστε αισιόδοξοι».

Καταλήγοντας ο κ. Δημητρόπουλος δήλωσε: «Και η πρώην σύζυγος μου θέλει την τιμωρία του. Και αυτή περνούσε δύσκολες ώρες στα χέρια του. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά γιατί σε κανένα παιδί δεν αξίζει να ζει έτσι».

Ο 23χρονος συλληφθείς θα απολογηθεί την Τρίτη. Εις βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr